Avlsduer

Frode Knudsen

Racing Pigeons

 

På avlsslaget går det duer fra bla. følgende slag :

Tjitte & Lesley De Vries, Holland

Tjitte & Lesley De Vries er bosatt i den nordlige del av Holland, i området Friesland. De konkurrerer på avstander fra 100 km til

750 km, og duene flyves naturlig på egg og unger. De siste år har de hatt fantastiske resultater, bla. beste unge i Holland i 2010.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comb. Koelma, Holland

Wim & Jolanda Koelma holder til i Joure i Friesland. Med ytterst få duer, ca. 30 stk., flyver de i topp fra 100 km til 750 km. De er bla. General Mester i Friesland 2012.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

G. Lindelauf & Zn., Holland

Legendarisk slag, som holder til sør i Holland. De har i en årrekke fløyet i topp i provinsen på både kort-, mellom- og langdistanse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P & P Philippens, Belgia

Et kjent slag i Norge, som i en årrekke har ligget i toppen på alle distanser. På avlsslaget har jeg bla. gående 7 barnebarn etter olympiade-duen "Ben", en fantastisk kappflyver med bla. 9 førsteplasser og 4 andreplasser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ernie Worsley, England

Super sprinter slag i Manchester. Har i en årrekke fløyet i toppen på de korte distanser med Janssen duer. Har bla. kappfløyet med duen Manchester Kannibaal, som vant utrolige 17 førsteplasser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karsten og Henrik Larsen, Danmark

I Voerså, nord i Danmark, finner en maraton spesialistene Henrik og Karsten Larsen. Noen av de sterkeste på kappflyvninger fra

650 km til 1100 km i Danmark. Bla. Nasjonalvinner fra Barcelona 1860 km. Har på avlsslaget duer etter deres beste avls- og flyveduer, bla. 2 halvsøsken til "Dronningen", som er nasjonalvinner fra Barcelona.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingvar Kluge

Vestlandets beste slag de siste 10 år? Norgesmester og stripevis av ess-duer. Har bla. en unge etter super duen 10-7949.

 

 

 

 

 

 

 

 

Arne Knudsen

Har gående duer fra Arne Knudsen sine fantastiske C & R Denisse duer, bla. hunnen 07-9017, som selv er mor til Årets hunn i NBF og andre gode kappflyvere.

 

 

Jan Johansen

The Grand Old Man i gr.7. Dette er de gode gamle Deweerdt/Vermote duene som "hele" Norge fløy med på 80-tallet.

Copyright © All Rights Reserved